Den ultimative liste over verdens bedste katte

Maine Coon   Sphynx   Bengal
Siamesiske Skøre-Katte - De ser ud som om de har været igennem en vild nat, men de har en stor personlighed og er altid klar til en fest.
Persian Prinsesser - De ser ud som om de er født med en krone på hovedet og vil have dig til at vide, at de er kongelige.
Bengal Bouncers - De er altid i bevægelse og vil have dig til at være det samme. Du vil aldrig have et kedeligt øjeblik med en Bengal.
Sphynx Snugglers - De ser ud som om de har mistet deres pels, men de har en stor personlighed og elsker at være sammen med deres mennesker.
Scottish Folds - Deres ører ser ud som om de er blevet foldet sammen, men deres bløde, bløde pels og kærlige personlighed gør op for det.
Maine Coons - De er som kæmpe loppebånd, men deres bløde pels og kærlige personlighed gør op for deres størrelse.
Abyssinian Adventurers - De elsker at opleve nye ting og vil have dig med på rejse.
Turkish Van - De ser ud som om de er vandbårne, men deres kærlige personlighed og bløde pels gør op for deres våde udseende.
Russian Blues - De har en blågrå pels, der ser ud som om den er blevet malet af en kunstner, og deres intelligente personlighed vil have dig til at føle dig som en forsker.
Japanese Bobtails - De har en kort hale, der ser ud som om den er blevet skåret af, men deres bløde pels og kærlige personlighed gør op for det.