Der er 2 annoncer og 15713 registrerede brugere

Er der andre der klikketræner deres katte???

8 indlæg
06092009223
for cirka 8 år siden
Hej
jeg fandt for et årstid siden en bog om klikketræning af katte. købte den da jeg havde nogle affærdsproblemer hos min kat, som jeg bare ikke kunne komme af med. Det hjælp, men nu var jeg bidt af at lave min kat en masse sjove tricks, som at give five, vinke, lægge sig på kommando eller sætte sig, og da katten først fandt ud af vores nye fælles kommunikation var det blevet meget nemmere at lave han nye ting og ændre han dårlig affærd.

Men det kan jo ikke passe at jeg er den eneste der klikketræner mine katte.
så hvis andre klikker deres katte vil jeg meget gerne høre, hvad jeres katte kan, og om i har nogle gode råd???

Anonymous
for cirka 8 år siden
Hej Charlotte!
Det lyder spændende, det du har gang i, det kunne jeg godt tænke mig at prøve, har du navnet på bogen, jeg har nemlig to skovkatte og de er ret inteligente, så dem tror jeg sagtens jeg kunne træne, hilsen en katteven
Dsc_7979
for mere end 7 år siden
Jeg trainer også mine katte – jeg har tre! De elsker det og kan netop ikke få nok af det. Man kan bruge Karen Pryors bog eller Majken “træn din kat”.
Desuden har jeg faktisk tænk at lave en lille “skole” hvor man kan lære andre at træne deres kat. Jeg arbejder med dyr og har katte som speciale.
Anonymous
for mere end 6 år siden
Vi har trænet altid trænet med vores katte ( til stor morskab og undren for naboer og venner.. )men som andre også skriver, så er det vores erfaring at kattene nyder at blive udfordret.. Vi startede i sin tid trænningen med henblik på at vores katte skulle blive i haven og ellers komme når vi kaldte på dem, og så har det ellers udviklet sig.. Vi har både haft Burmeser ,og den race er meget nemme at trænne, samt en Hellig Birma, de også rimelig nemme, og nu har vi 2 Ragdolls – Som vi overtog da de var 2 år – Det har været den race som har udfordret vores tilmodighed og evner mest.. De er er stålfaste på det er os der skal trænes og opdrages, ikke omvendt :) jeg ved ikke om det var fordi vi kom “sent igang” – men jeg tror også det ligger meget til racen.. Men Burmeserne er virkelig nemme at arbejde med og de nyder udfordringer..
Da vi startede for 20 år siden, havde vi ikke hørt om “klicker-trænning” – vi brugte grundreglerne fra hvalpetrænning.. Baseret på gentagelser af komandoer/klap i hænder og belønning.. senere har vi læst flere artikler om emnet, og rettet vores trænning/leg til.. men har måtte konstantere at katte er som alle andre levende individer, hver især har deres egen personlighed og for at få noget godt og positivt ud af træningen skal trænningen tilpasses den enkelte kat. Og for os mennesker kræver det tålmodighed og vedholdenhed.. Hvis man ønsker resultater skal man træne/lege jævnligt.. man opnår ingen resultater ved bare at bruge 1 time på kattens trænning en gang imellem..
Anonymous
for knap 6 år siden
Hvad hedder den bog og hvem har skrevet den ?
Dsc_7979
for knap 6 år siden
Portr_t Maiken Sten Lysholm “Train din kat” kan købes hos Bettina Hvidmose – bogen er ellers udsolgt. Karen Pryor ha rogså skrevet en bog om at træne katte, men det er noget gammelt og noget af indhold er også ikke up to date…

Med venlige hilsner

Michelle Garnier
katterådgiver
http://mgarnier.wordpress.com eller http://michellegarnier.dk

Anonymous
for mere end 5 år siden
alså jeg har den bog af maiken sten “træn di kat” og den er rigtig god!
Anonymous
for mere end 5 år siden
jeg har mødt maiken sten i virkligheden og talt med hinde om min kat.
8 indlæg

Du skal logge ind før du kan skrive på forumet

 Du kan logge ind her 
Husk det lovpligtige hundetegn


Her kan du taste din tekst direkte ind på dit katte eller hundetegn, og se hvordan det ser ud INDEN du bestiller.

Klik her og se mere@