Der er 2 annoncer og 15713 registrerede brugere

hvilken race er dette?

4 indlæg
20100127_dsc_2739_copy
for knap 6 år siden
20110730_0298_edited-1_copy Marishi blev sat af på gården, hvor jeg boede som tre uger gammel. Jeg har derfor ingen ide om, hvad race hun er, men har en mistanke om, at hun er andet end “bare” en almindelig huskat. Jeg har haft en killing, som lignede hende meget, som blev sat af på samme måde året før. Som killing var de begge lidt langhåret og lysegrå, som voksne bliver de slanke og adrætte med blank, sort pels, der føles som silke at røre ved. Pelsen er tynd og fin. Af temperament er hende her lidt “vild” og sky, men det bunder nok også i, at hun er taget fra sin mor som tre uger gammel og efterladt i et koldt foderrum indtil jeg tog hende ind og min et år gamle kat adopterede hende. Hun er meget legesyg, selv som voksen og elsker at være ude i naturen. Når hun springer over et plankeværk, næsten “løber” hun op ad det, det ser næsten ud som om hun trodser tyngdeloven. Hun vejer nøjagtig 4 kg, uanset hvad man fodrer hende med og hun fejler aldrig noget. Hun er en slank og lidt højbenet mis.

Hvad er jeres bud på racen?

Arpaint_killinger5_044
for mere end 5 år siden
jeg tror nu hun er en huskat
Anonymous
for mere end 5 år siden
jeg ved ikke om du har fået afvide. hvad din kats race er, men mit bud på hvad din kat er for en race. havana. kat blandet med noget andet. men min mors kat ligner nemlig os din kat og han er havana-racen :) håber det hjalp
20100127_dsc_2739_copy
for cirka 5 år siden
tak skal I have.

Jeg har ikke fået at vide, hvad race hun er. Det er heller ikke fordi det betyder det helt vilde, men det kunne være sjovt at vide;-) og havana har jeg selv kigget lidt på…..Jeg har jo haft to killinger, som lignede hinanden og blev sat af på samme måde i foderrummet på gården, hvor jeg boede til leje -og for øvrigt også et kuld igen året efter; alle sammen alt, alt for unge, Marishi ca. 3 uger, Rafiki (desværre død) ca. 5 uger. Det der undrer mig ved dem er, at de som unge var meget “buskede”; ikke helt langhårede, men lidt. Og som killing var de allesammen grå, som voksen blev de alle sammen sorte.

Men hvor de reelt kommer fra ved vi ikke, det eneste vi er sikre på er, at det IKKE var en af staldkattenes, da de bortset fra at være for unge var sunde og ved godt huld og staldkattene på daværende tidspunkt var nogle skrantende stakler. Dette er siden blevet meget bedre, da staldejerne begyndte at tage affære.

Der blev sat sådan et kuld af tre år i træk og en del af dem skaffede vi hjem hos staldens brugere eller venner eller bekendte, nogle forsvandt (ræven?) før vi fik taget affære og nogle døde eller måtte aflives i mangel på en mor:-(

4 indlæg

Du skal logge ind før du kan skrive på forumet

 Du kan logge ind her 
Husk det lovpligtige hundetegn


Her kan du taste din tekst direkte ind på dit katte eller hundetegn, og se hvordan det ser ud INDEN du bestiller.

Klik her og se mere@